_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Ja też chętnie wezmę jakiś rozdział. Jestem świeżo po lekturze i muszę przyznać, że po kilku latach od ostatniej lektury czuję się jakbym odkryłam tę książkę na nowo.
_________________ Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.
A może pójść za ciosem? Jeżeli johny nagrałby ze 2 rozdziały, a Anna, Milady i ja po jednym, to zostaną tylko 4, które może też dałoby się rozparcelować?
Ja też chętnie wezmę jakiś rozdział. Jestem świeżo po lekturze i muszę przyznać, że po kilku latach od ostatniej lektury czuję się jakbym odkryłam tę książkę na nowo.
panna Monika napisał/a:
A może pójść za ciosem? Jeżeli johny nagrałby ze 2 rozdziały, a Anna, Milady i ja po jednym, to zostaną tylko 4, które może też dałoby się rozparcelować?
Czesiu, jak ja lubię dobrą organizację.
Oczywiście jestem na tak. Sprzedałam starsze dzieci, także mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć w najbliższych dniach rozdział ósmy.
Czesiu, jak ja lubię dobrą organizację.
Oczywiście jestem na tak. Sprzedałam starsze dzieci, także mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć w najbliższych dniach rozdział ósmy.
Wow! Tzn. jeszcze przed zlotem ogarniesz swój rozdział?
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Mnie pasuje, biorę 7. Nagram jeszcze dziś najpóźniej jutro.
_________________ Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Wysłany: 2016-05-22, 22:36
TomaszK napisał/a:
Hej Anno ! Dawno Cię tu nie było. Wybierasz się do Polski ?
Tak, w sierpniu! Dyskutujemy z Czesiem jak by sie tu spotkac...Gdansk/Malbork okazaly sie taka atrakcja dla mojego potomstwa ze jedziemy tam jeszcze raz -w planie zwiedzanie zamku noca (juz zarezerwowane!). A tak w ogole, ja caly czas jestem '''ale..."nie cytom ino oglondom" =z tabletu nie mam cierpliwosci pisac, czyli tylko podczytuje forum. A teraz mam -co zadkie- dzialajacy komputer!
_________________ serdecznie pozdrawiam z Krainy Deszczowcow,
Anna
Już pani Herbst weszła do "jaskini lwa", kiedy zakradł się sąsiad z wiertarką. Przeczekaliśmy go i jesteśmy w willi Alfreda von Dobenecka. Także chyba damy radę.
Już pani Herbst weszła do "jaskini lwa", kiedy zakradł się sąsiad z wiertarką. Przeczekaliśmy go i jesteśmy w willi Alfreda von Dobenecka. Także chyba damy radę.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Jest mi niezmiernie miło donieść, że mamy kolejny nagrany rozdział, tym razem rozdział 4, który nagrała Niewidzialna Ekipa na wyspie Czarci Ostrów!!
Bardzo Wam dziękuje, że daliście się namówić na to nagranie, bo wyszło naprawdę świetnie! Niezwykły klimat, w tle nieustanny śpiew ptaków, po prostu bajka! A tym bardziej, że rozdział ten w większości rozgrywa się właśnie na Czarcim Ostrowie!
Przy okazji witamy w gronie lektorów nowy głos, czyli Wilhelma Tella, który na potrzeby audiobooka został samym Winnetou!
Powoli Milady, powoli. Na wszystko przyjdzie czas. Najpierw relacja, potem film zlotowy, następnie foto-album i dopiero wtedy wezmę się za kolejne rozdziały audiobooka.
Gdyby okazało się, że sprawa jest pilna, to mogę obrobić ten rozdział i wrzucić na youtube.
Ni ma pośpiechu zbychowiec. To co pilne na potrzeby zlotu nagraliśmy wcześniej. W czasie zlotu dograliśmy brakujący rozdział. A resztę obrobię na wolnym czasie.
No dobrze, bo już się bałam, że Czesio zgubił mój rozdział.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum