Z góry Koleżankom i Kolegom dziękuję i namawiam do nagrywania. Mi się po prostu najlepiej biega słuchając "Niewidzialnych".
A masz swój ulubiony skalp do biegania?
Czy zmieniasz?
To zależy ile biegnę i którego rozdziału słucham. Jak pada, to rozdział III i czarny skalp. Do I rozdziału skalp z blond lokami, do czwartego rudy. Torbę ze skalpami mam zawsze ze sobą.
Wysłany: 2017-09-23, 07:54
panna Monika napisał/a:
Yvonne napisał/a:
panna Monika napisał/a:
Z góry Koleżankom i Kolegom dziękuję i namawiam do nagrywania. Mi się po prostu najlepiej biega słuchając "Niewidzialnych".
Czy zmieniasz?
To zależy ile biegnę i którego rozdziału słucham. Jak pada, to rozdział III i czarny skalp. Do I rozdziału skalp z blond lokami, do czwartego rudy. Torbę ze skalpami mam zawsze ze sobą.
Czy zmieniasz?
_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Jeden tylko, bo jeden masz już zaznaczony jako nagrany.
Ja też mam jeden.
_________________ Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.
Z pewnym opóźnieniem obrobiłem rozdział 16 nadesłany mi już jakiś czas temu przez GrzegorzaCh.
Ponadto nagrał również swój rozdział zbychowiec.
Dzięki wielkie Panowie!!
_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum