Visnakovs - Zawisza 2:1!
Rośnie nam nowa gwiazda! Prawdziwe wejście smoka!!! Jestem szczęśliwy!
Oooo nasz Widzewie,
nigdy nie opuszcze Cię,
zawsze bede tutaj wracac chocby bylo bardzo zle.
Serca nasze z Toba i na dobre i na złe,
My Widzewa fanatycyyy tu wychowalismy sie!
_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Ostatnio zmieniony przez 2015-05-02, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
P.S.
Otóż drogi kolego Visnakosa kupił jeden z kibiców, znany łódzki biznesmen!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Von Dobeneck [Usunięty]
Wysłany: 2013-08-05, 06:36
Mamy nawrót niewolnictwa, znowu można kogoś kupić i sprzedać.
Nie robi reklamy klubowi tylko samemu sobie jak można się stoczyć. Po prostu koleś ma zryty beret
To Ty tak widzisz. A prawda jest taka, że takich historii są tysiące wśród ludzi w całej Polsce ale onet umieszcze to w dziale Sport > Piłka Nożna > Ekstraklasa > Widzew Łódź a nie Dlaczego Ja?, Wybacz mi czy Ludzkie historie.
Dzialy sportowe w witrynach internetowych powinny być czysto sportowe a nie szukające plotek od tego jest Pudelek albo Babol i inne takie strony do tego przeznaczone.
Szkoda ni komentować coś takiego... Ja nikogo nie pobiłem, nikogo nie wyzywam, nie handluję narkotykami, nie jeżdżę na ustawki, nie bazgrole po murach... a i tak przez wielu (w tym również służby porządkowe) odbierany jestem jak kibol...
volenti non fit iniuria!
Johny służby porządkowe organizatora nie oceniają każdego wchodzącego na mecz po wyglądzie tylko po zachowaniu. Są ci co przestrzegają pewnych zaleceń i regulaminów i ci którzy mają tzw. wy.....ne na wszystko .
Znam przypadki gdzie kibice z tzw. żylety robią akcje charytatywne , oddają krew , i inne fajne rzeczy .
Johny służby porządkowe organizatora nie oceniają każdego wchodzącego na mecz po wyglądzie tylko po zachowaniu. Są ci co przestrzegają pewnych zaleceń i regulaminów i ci którzy mają tzw. wy.....ne na wszystko
Pozwolisz, że nie zgodzę się z Tobą??? Ja mam bardzo negatywne doświadczenia z naszymi stróżami prawa (podczas meczy) a uwierz NIGDY nic złego nie zrobiłem!
volenti non fit iniuria!
Każdy ma swój punkt widzenia .
Wiedz że pewnych zasad się nie łamie , ja niechciał bym żyć wsród bezprawia .
W każdym zawodzie znajdą się tacy którym władza dobija do głowy ,jestem z drugiej strony barykady i też nikomu nic złego nie zrobiłem a mam do czynienia na meczach z kibicami z elity huligaństwa
Ja absolutnie niczego nie generalizuję, po prostu piszę z mojej perspektywy. Poza tym jak to się mówi ryba psuje się od głowy i to w mojej opinii postawa decydentów w kwestii kibiców i kibicowania determinuje to w jaki sposób służby porządkowe podchodzą odnoszą się do nas kibiców.
volenti non fit iniuria!
Ja też niczego nie generalizuje tylko wychodzę z założenia jak ktoś zachowuje się jak człowiek traktuj go jak człowieka a jak zachowuje się jak bydlo nierozumne traktuj jak bydło , bo są ludzie i taborety .
Ja też niczego nie generalizuje tylko wychodzę z założenia jak ktoś zachowuje się jak człowiek traktuj go jak człowieka a jak zachowuje się jak bydlo nierozumne traktuj jak bydło , bo są ludzie i taborety .
Zgadzam się z Tobą w 100%
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
A co powiecie o ŁKSie, który wygrał już trzy mecze wyjazdowe nie grając żadnego, bo nikt nie chce z nim grać, a prezes Potok twierdzi, że klub powinien wziąć odpowiedzialność za to czy kibice pojadą sobie na boisko na sąsiednim osiedlu oglądać mecz czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum